11.maijs Tūrisma uzņēmēju atvērto durvju diena

Tiek aicināti visi tūrisma uzņēmēji piedalīties atvērto durvju dienā, atverot savas durvis un piedāvājumu interesantiem.

Pasākuma mērķis ir aicināt interesentus un sabiedrību ieskatīties tūrisma uzņēmējdarbības piedāvājumā. Tas var notikt dažādos veidos un formātos, piemēram, tūrisma uzņēmumi piedāvājot ekskursijas savām telpām, demonstrējot savus pakalpojumus un produktus, kā arī sniedzot informāciju par tūrisma industrijas darbību kopumā. Tūrisma uzņēmēju atvērto durvju diena var piedāvāt iespēju satikt un uzdot jautājumus pieredzējušiem profesionāļiem, iegūt praktisku informāciju un iedvesmu. Tas arī palīdz uzlabot nozares pārredzamību un veicina savstarpējo sapratni starp uzņēmējiem un sabiedrību.

Atvērto durvju dienā aicinām piedalīties naktsmītnes, amatniekus, pirtniekus, pārtikas ražotājus, biškopjus, lauku saimniecības, pilis un muižas, atrakciju parkus, lauku krodziņus un citus. Bezmaksas informācija un publicitāte par atvērto durvju dienu tiks publicēta Limbažu novada tūrisma informācijas centra mājas lapā www.visitlimbazi.lv, Limbažu Novada mājaslapā- www.limbazunovads.lv , Sociālajos tīklos- facebook- @agenturaLAUTA, @Visitlimbazi , @LimbazuNovadsLV , instagram @visitlimbazi

Anketa tūrisma uzņēmējiem: https://ej.uz/tūrismaatvērtodurvjudiena