2021.gada pavasara uzņemšana LIAA Siguldas biznesa inkubatorā

No 1. līdz 22. martam notiks pavasara uzņemšana Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Siguldas biznesa inkubatora inkubācijas un pirmsinkubācijas programmās. LIAA Siguldas biznesa inkubatora atbalstam var pieteikties Siguldas, Ādažu, Carnikavas, Garkalnes, Inčukalna, Krimuldas, Limbažu, Mālpils, Salacgrīvas, Saulkrastu un Sējas novadu uzņēmumumi (kas nav vecāki par trīs gadiem) un fiziskas personas.

Ja Tev ir biznesa ideja, bet gribi pārliecināties par tās dzīvotspēju, validēt savu produktu, apgūt finanšu aprēķinus un izprast, kā noformēt zīmolu, tad Tev ir domāta Pirmsinkubācijas programma (PINK)

Pirmsinkubācijas programma (PINK) ir piemērota biznesa ideju autoriem, kuri vēl ir tikai ceļā uz savu produktu vai pakalpojumu. Tās ir gan fiziskas, gan juridiskas personas, kurām 6 mēnešu laikā, iegūstot pamata zināšanas uzņēmējdarbībā pirmsinkubācijas (PINK) apmācību ciklā un Biznesa skolā, ir iespēja notestēt savas biznesa idejas dzīvotspēju. Papildus tam, izmantot bezmaksas LIAA Siguldas biznesa inkubatora kopstrādes telpas un būt par daļu no Latvijā lielākās jauno uzņēmēju kopienas, no tās saņemot vērtīgu atbalstu un pirmos kontaktus.

Savukārt, ja Tev jau ir skaidrs, ko vēlies sniegt savam klientam, ir skaidrs biznesa modelis un veikti finanšu aprēķini, vai esi jau pilnvērtīgi funcionējošs uzņēmums (ne vecāks par 3 gadiem), tad Inkubācijas programma (INK) ir domāta tieši Tavam uzņēmumam.

Inkubācijas programmas (INK) dalībniekiem, ir iespēja iegūt ne vien bezmaksas apmācību iespējas, mentoru konsultācijas, seminārus/vebinārus un koprades telpas, bet arī finanšu atbalstu līdz 50 % no attiecināmām izmaksām dažādu pakalpojumu, ražošanas iekārtu un aprīkojumaiegādes līdzfinansēšanai. Izejmateriālu iegādei uzņēmumi var piesaistīt līdzfinansējumu 30 % apmērā no attiecināmām izmaksām.

Ja vēlies startēt un uzzināt vairāk par atbalstu un pieteikšanos (pieteikumu sagatavošanu un iesniegšanu), ikviens interesents tiek aicināts piedalīties attālinātajāsinfo stundās.

Nepalaid garām iespēju pieteikties:

  1. februārī – 17:00-18:00
  2. martā – 16:00-18:00
  3. martā – 12:00-14:00

Meklē info stundu pieteikšanās linku: https://www.liaa.gov.lv/lv/notikumu-kalendars

Pieteikumus pirmsinkubācijai un inkubācijai varēs iesniegt elektroniski, nosūtot elektroniski parakstītu pieteikumu uz pasts@liaa.gov.lv (edoc iesniegšanas termiņa laika zīmogs – līdz 2021. gada 22. marta plkst. 23:59).

Ja nepieciešama konsultācija pirms dokumenta iesniegšanas, droši sazinies ar mums:
LIAA Siguldas Biznesa inkubators
Krišjāņa Valdemāra iela 3A, Sigulda, LV-2150, Latvija
Tālruni 62400903
E-pasts sigulda@liaa.gov.lv
Darba laiks darba dienās no plkst. 8.30 līdz 17.00

PINK programmā tiks uzņemti pirmie 20 biznesa ideju autori.
INK programmā konkursa kārtībā atlasīti līdz 7 uzņēmumi.

TIEKAMIES JAU DRĪZ!

Vairāk par LIAA biznesa inkubatoriem: http://inkubatori.magneticlatvia.lv
Par pirmsinkubācijas programmu: https://youtu.be/sfsxK-CVCJQ
Par inkubācijas programmu: https://youtu.be/jTis0NTX_A0
Publicitātes fotogrāfijas: https://failiem.lv/u/kkpjhd2t7

LIAA biznesa inkubatoru programmu finansē Latvijas Republika un Eiropas Reģionālais attīstības fonds projektā “Reģionālie biznesa inkubatori un Radošo industriju inkubators”.